Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΓΑΜΟΥ.



Το κείμενο που αντιγράφω παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Α. Δ. Σαμαέλ Αούν Βεόρ με τίτλο ο "Τέλειος Γάμος". Σε αυτό το απόσπασμα ο Δάσκαλος Σαμαέλ Αούν Βεόρ με απλό τρόπο, αποκρυπτογραφεί και εξηγεί τα μυστηριώδη και αινιγματικά λόγια του Αξιοσέβαστου Δασκάλου Ιησού προς τον Νικόδημο στον μεταξύ τους διάλογο, που βρίσκεται στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, κεφ.3, στίχοι 1-21.

Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο θα δούμε πολλές φορές τον Δ. Σαμαέλ να αναφέρει την λέξη μαγεία. Εμείς καλό είναι να μην μπερδέψουμε την κοινή μαγεία που μέχρι τώρα γνωρίζουμε, με την Θεϊκή μαγεία που είναι οι υπερφυσικές ικανότητες της συνείδησης που αποκτάει, που κερδίζει κάποιος δουλεύοντας σκληρά με τον εαυτό του και με τους τρεις παράγοντες της επανάστασης της συνείδησης, και που τις χρησιμοποιεί πάντα και μόνο για το καλό της ανθρωπότητας και ποτέ με επιδεικτικό τρόπο, ή για εγωιστικό όφελος. 

Αυτή η παράξενη Θεϊκή σεξουαλική μαγεία υπάρχει παντού διάχυτη στη φύση. Οποιαδήποτε ΓΕΝΝΗΣΗ στο φυτικό, στο ζωικό ή στο ανθρώπινο βασίλειο, είναι κάτι το μαγικό, όμως εμείς εξαιτίας της μηχανοποίησης και του υπνωτισμού των αισθήσεων, πάψαμε να βλέπουμε την μαγεία αυτή, και την θεωρήσαμε κάτι κοινό και συνηθισμένο.
Για παράδειγμα, αν δεν γνωρίζαμε πώς γεννιούνται τα
παιδιά, και κάποιος μας έδειχνε στο μικροσκόπιο ένα σπερματοζωάριο και ένα ωάριο και μας έλεγε ότι μέσα σ' αυτά υπάρχει ένας άνθρωπος, θα αναφωνούσαμε ότι αυτό είναι αδύνατο!!! Από την στιγμή που μέσα σ' αυτό δεν θα βλέπαμε κανένα άνθρωπο.


Αν δεν γνωρίζαμε πως γεννιούνται τα δέντρα, και κάποιος μας έδειχνε ένα σποράκι και μας έλεγε ότι μέσα σε αυτό το σποράκι υπάρχει ένα τεράστιο δέντρο δέκα μέτρων θα τον πιστεύαμε; Σίγουρα όχι, έτσι δεν είναι; Και όμως το δέντρο των δέκα μέτρων υπάρχει μέσα στο σποράκι, και φυτρώνει και αναπτύσσεται μπροστά στα μάτια μας, και αυτή είναι η μαγεία της φύσης, η μαγεία του Θεού, όπου το αόρατο το κάνει ορατό. 
Έτσι συμβαίνει και μέσα στον σπόρο του ανθρώπου, μέσα στο σπέρμα του, που εάν δεν το σπαταλήσει αλλά το καλλιεργήσει μετατρέποντάς το, τότε γεννιέται κάτι που δύσκολα μπορούμε ακόμα και να το φανταστούμε.


Κάτι που για μας τους ανθρώπους φαίνεται απίστευτο και αδύνατο, αν συνεργαστούμε με τον προσωπικό Εσωτερικό Πατέρα μας τότε γίνετε δυνατό.
Όμως ας διαβάσουμε το απόσπασμα του βιβλίου που είπαμε στην αρχή, και τον διάλογο του Ιησού με τον Νικόδημο.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διαχωρίζουν το Θεϊκό Λόγο από την σεξουαλική μαγεία. Αυτό είναι παράλογο. Κανένας δεν μπορεί να ενσαρκώσει το Λόγο αποκλείοντας την σεξουαλική μαγεία. Ο Ιησούς που είναι η ίδια η ενσάρκωση του Λόγου, ο Ιησούς, που είναι ο ίδιος ο Λόγος γινόμενος σάρκα, δίδαξε σεξουαλική μαγεία, συγκεκριμένα στο ίδιο το Ευαγγέλιο του Ιωάννη. Είναι αναγκαίο να μελετήσουμε τώρα το Ευαγγέλιο του Ιωάννη, Κεφάλαιο 3, από το στίχο 1 μέχρι 21. Να δούμε:


Ήταν κάποιος άνθρωπος από τους Φαρισαίους που ονομαζόταν Νικόδημος, άρχοντας των Ιουδαίων. Αυτός ήρθε τη νύχτα προς τον Ιησού, και του είπε: "Ραββί, ξέρουμε πως από τον Θεό ήρθες Δάσκαλος. Γιατί κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτά τα σημεία τα οποία εσύ κάνεις, αν δεν είναι ο Θεός μαζί του". Αποκρίθηκε ο Ιησούς και του είπε: "Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δεν γεννηθεί επάνω, δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεού".

Να αγαπητέ αναγνώστη ένα σεξουαλικό πρόβλημα.
Η ΓΕΝΝΗΣΗ πάντα ήταν και θα είναι σεξουαλική. Κανένας δεν μπορεί να γεννηθεί με θεωρίες. Δεν έχουμε γνωρίσει τον πρώτο γεννημένο από κάποια θεωρία ή από κάποια υπόθεση. Το να γεννιέσαι δεν είναι ζήτημα πεποιθήσεων.... Αν με το να πιστεύουμε μόνο στα Ευαγγέλια γεννιόμασταν, τότε γιατί δεν έχουν γεννηθεί όλοι οι μελετητές της Βίβλου; Αυτό το να γεννιέσαι δεν είναι ζήτημα του να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις. Κανένα παιδί δεν γεννιέται από πεποιθήσεις. Γεννιέται από μια σεξουαλική πράξη. Αυτό είναι σεξουαλικό ζήτημα.


Ο Νικόδημος αγνοούσε το μεγάλο Αρκάνο και απάντησε στην άγνοιά του λέγοντας. "Πώς μπορεί να γεννηθεί ο άνθρωπος όταν είναι γέρος; Μπορεί να μπει ξανά στην κοιλιά της μητέρας του και να γεννηθεί; Και απάντησε ο Ιησούς: "Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, όποιος δεν γεννιέται από το νερό και το πνεύμα , δεν μπορεί να μπει στο βασίλειο του Θεού".

Είναι αναγκαίο αναγνώστη να ξέρεις ότι το Νερό του Ευαγγελίου είναι το ίδιο το σπέρμα και το ΠΝΕΥΜΑ είναι η ΦΩΤΙΑ. Ο Γιος του ανθρώπου γεννιέται από το Νερό και τη Φωτιά. Αυτό είναι απολύτως σεξουαλικό.


"Αυτό που γεννιέται από σάρκα είναι σάρκα, και αυτό που γεννιέται από πνεύμα, είναι πνεύμα. Μην απορείς που σου είπα ότι πρέπει να γεννηθείτε επάνω".
Είναι αναγκαίο να γεννιέται ο Δάσκαλος μέσα σε μας τους ίδιους. "Ο άνεμος από όπου θέλει φυσά και ακούς τον ήχο του. Όμως δεν ξέρεις ούτε από που έρχεται ούτε προς τα πού πάει. Έτσι έχει γεννηθεί εκείνος που είναι γεννημένος από Πνεύμα". Πραγματικά εκείνος που γεννιέται από το Πνεύμα λάμπει για μια στιγμή και μετά εξαφανίζεται μέσα στα πλήθη. Τα πλήθη δεν μπορούν να δουν τον Υπεράνθρωπο. Ο Υπεράνθρωπος γίνεται αόρατος για τα πλήθη. Έτσι όπως η χρυσαλλίδα δεν μπορεί να δει την πεταλούδα όταν αυτή έχει πετάξει, έτσι ο κανονικός, κοινός και συνηθισμένος άνθρωπος χάνει από την θέα του τον Υπεράνθρωπο.


Ο Νικόδημος δεν κατάλαβε τίποτα από αυτό και απαντώντας είπε: "Πως μπορεί να γίνεται αυτό;" Απάντησε ο Ιησούς και του είπε: "Εσύ είσαι δάσκαλος του Ισραήλ και δεν το ξέρεις αυτό;" Πραγματικά, ο Νικόδημος ήξερε τις άγιες γραφές γιατί ήταν ένας Ραββί, όμως δεν ήξερε την σεξουαλική μαγεία, γιατί ο Νικόδημος δεν ήταν μυημένος. Ο Ιησούς συνεχίζει λέγοντας: "Αλήθεια, αλήθεια σου λέω ότι από αυτό που ξέρουμε μιλάμε και ότι αυτό που έχουμε δει βεβαιώνουμε. Και δεν λαμβάνεις την μαρτυρία μας". Ο Ιησούς έδωσε μαρτυρία για όσα ήξερε, από όσα είχε δει και από όσα είχε δοκιμάσει από τον εαυτό του. Ο Ιησούς άσκησε σεξουαλική μαγεία με μια Ιέρεια της πυραμίδας του Χεφρήνος. Έτσι Αυτός γεννήθηκε. Έτσι είναι πως αυτός ετοιμάστηκε για να ενσαρκώσει τον Χριστό. Έτσι ήταν πως μπόρεσε να ενσαρκώσει τον Χριστό στον Ιορδάνη.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Ιησούς μετά αφότου έφυγε από την Αίγυπτο, ταξίδεψε στην Ινδία, Θιβέτ, Περσία, κλπ, και μετά γύρισε στην Άγια Γη και έλαβε τη Βενούστα (της Αφροδίτης) μύηση στον Ιορδάνη. Όταν ο Ιωάννης βάφτισε το Δάσκαλο Ιησού, τότε ο Χριστός μπήκε μέσα στην ψυχή του Δασκάλου.
Ο Χριστός ανθρωποποιήθηκε. Ο Ιησούς Θεϊκοποιήθηκε. Από αυτό το μείγμα του θεϊκού και του ανθρώπινου γίνεται αυτό που ονομάζεται ο Γιος του ανθρώπου ( ο Υπεράνθρωπος).



Αν ο Ιησούς δεν είχε ασκήσει σεξουαλική μαγεία στην Αίγυπτο δεν θα είχε σίγουρα ενσαρκώσει τον Χριστό. Θα είχε γίνει ένας καλός Δάσκαλος όχι όμως το ζωντανό μοντέλο του Υπερανθρώπου. "Αν σας έχω πει γήινα πράγματα και δεν πιστεύεται πώς θα πιστεύατε αν σας έλεγα τα ουράνια;" Με αυτό βεβαιώνει ο μεγάλος Δάσκαλος ότι μιλάει για γήινα πράγματα, για την πρακτική της σεξουαλικής μαγείας. Χωρίς αυτή δεν μπορούμε να γεννιόμαστε. Αν ο κόσμος δεν πιστεύει τα γήινα πράγματα, πώς θα μπορούσε να πιστεύει στα ουράνια;
"Και κανένας δεν ανέβηκε στον Ουρανό παρά εκείνος που κατέβηκε από τον Ουρανό, ο Γιος του Ανθρώπου που βρίσκεται στον Ουρανό".
Το εγώ δεν μπορεί να ανέβει στον Ουρανό, γιατί δεν κατέβηκε από τον Ουρανό.
Το εγώ είναι ο σατανάς και πρέπει να διαλυθεί αναπόφευκτα. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.


Μιλώντας για το Ιερό Φίδι είπε ο μεγάλος Δάσκαλος: "Και όπως ο Μωυσής σήκωσε το Φίδι στην έρημο, έτσι είναι αναγκαίο να σηκωθεί και ο Γιος του ανθρώπου". Χρειαζόμαστε να σηκώνουμε το Φίδι (την σεξουαλική ενέργεια), πάνω στη ράβδο (στην σπονδυλική στήλη) έτσι όπως το έκανε ο Μωυσής στην έρημο. Αυτό είναι θέμα σεξουαλικής μαγείας, γιατί η Κουνταλίνη (ονομασία της ενέργειας της Θεϊκής μας Μητέρας), ανεβαίνει μόνο με τη σεξουαλική μαγεία. Μόνο έτσι μπορούμε να σηκώνουμε τον Γιο του Ανθρώπου, τον Υπεράνθρωπο, μέσα από εμάς τους ίδιους. Είναι αναγκαίο να σηκώνεται ο Γιος του Ανθρώπου, "για να μην χαθεί όποιος σε Αυτόν πιστεύει, αλλά να έχει αιώνια ζωή". Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήδη έχουν αιώνια ζωή και ότι έχουν σωθεί. Αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη. Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ. Μόνο με το να γεννιόμαστε μπορούμε να την κατακτήσουμε. Ο κανονικός κοινός θάνατος είναι μια αφαίρεση ακέραιων αριθμών. Έχοντας γίνει η πράξη μένουν μόνο οι αξίες Αυτό είναι το ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΕΓΩ. Λεγεώνα φαντασμάτων που συνεχίζει. Κοιμισμένα φαντάσματα, ψυχρά φαντάσματα....

Όμως το πρόσωπο που αγαπάμε στη γη, πέθανε. Δεν ήταν αθάνατο, πέθανε. Το εγώ είναι ένα μάτσο αναμνήσεων. Αναμνήσεις του αγαπημένου όντος που πέθανε. Συνέχισαν μόνο οι αναμνήσεις. Το πρόσωπο πέθανε. Τα ονομαζόμενα σώματα αστρικό, διανοητικό και αιτιατό, πραγματικά δεν είναι μόνο φαντάσματα. Είναι αναγκαίο να εξασκούμε σεξουαλική μαγεία, να ζούμε το μονοπάτι του Τέλειου Γάμου για να δημιουργούμε το ηλιακό αστρικό, τον ηλιακό νου, και το ηλιακό αιτιατό. Εκείνος που ήδη έχει το ηλιακό αστρικό, συνεχίζει αιώνια δεν χάνεται, είναι αιώνιος, ξυπνάει στο αστρικό και συνεχίζει ξύπνιος και ζωντανός μετά το θάνατο του φυσικού του σώματος.


Τα ηλιακά οχήματα δημιουργούνται με την σεξουαλική μαγεία. Το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκώσει μόνο ένα κλάσμα του αιτιατού (ανθρώπινη ψυχή). Το ανθρώπινο ον έχει ενσαρκώσει μόνο ένα έμβρυο της ψυχής. Όποιος δημιουργεί τα ηλιακά οχήματα, ενσαρκώνει τη θεϊκή ψυχή του. Ο καθένας που ενσαρκώνει την ψυχή του μπορεί να προετοιμαστεί να ενσαρκώσει το Λόγο. Κανένας δεν μπορεί να ενσαρκώσει το Λόγο χωρίς προηγουμένως να έχει ενσαρκώσει την ψυχή του. Κανένας δεν μπορεί να ενσαρκώσει την ψυχή του χωρίς να έχει δημιουργήσει τα ηλιακά οχήματα με την σεξουαλική μαγεία. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα αυτών των πραγμάτων. Εκείνος που δεν δημιουργεί τα ηλιακά οχήματά του, χάνεται αναπόφευκτα. Ευτυχισμένοι εκείνοι που έχουν σηκώσει τον Γιο του Ανθρώπου. Αυτοί δεν χάνονται. Αυτοί έχουν αιώνια ζωή.


"Γιατί αγάπησε ο Θεός τον κόσμο τόσο πολύ, που έδωσε το Γιο του το μονογενή για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σε Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια. Επειδή δεν απέστειλε ο Θεός το Γιο του στον κόσμο παρά μόνο για να σωθεί ο κόσμος μέσω Αυτού. Όποιος πιστεύει σε Αυτόν δεν κρίνεται. Όποιος όμως δεν πιστεύει, έχει ήδη κριθεί, γιατί δεν πίστεψε στο όνομα του μονογενή Γιου του Θεού". 

Εμείς βεβαιώνουμε ότι την πραγματική πίστη και
πεποίθηση τη δείχνουμε με γεγονότα. Εκείνος που δεν πιστεύει στη σεξουαλική μαγεία, δεν μπορεί να γεννηθεί ακόμα κι αν λέει, πιστεύω στο Γιο του Θεού. Η ΠΙΣΤΗ χωρίς έργα είναι νεκρή. Όποιος δεν πιστεύει στη σεξουαλική μαγεία που δίδαξε ο Ιησούς στον Νικόδημο, δεν πιστεύει στο Γιο του Θεού. Αυτοί χάνονται. Το ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΕΓΩ επιστρέφει πολλές φορές για να ικανοποιήσει επιθυμίες, όμως ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ, ο νόμος της επανάληψης των ζωών έχει ένα όριο. Πιο πέρα από αυτό το όριο, βυθίζεται το Εγώ οριστικά στην  άβυσσο και κει μετατρεμμένο σε επικίνδυνο δαίμονα, διαλύεται βαθμιαία, μέχρι να περάσει από το Δεύτερο Θάνατο. Όλο αυτό γίνεται επειδή δεν δημιούργησε τα ηλιακά οχήματα του. Όλο αυτό, επειδή δεν πίστεψε στη σεξουαλική μαγεία που δίδαξε ο Ιησούς.


"Και αυτή είναι η καταδίκη: Γιατί το φως ήρθε στον κόσμο και οι άνθρωποι αγάπησαν περισσότερο τα σκοτάδια από το φως, γιατί τα έργα τους ήταν κακά.
"Γιατί ο κάθε άνθρωπος που κάνει το κακό, μισεί το φως, (μισεί τη σεξουαλική μαγεία) και δεν έρχεται στο φως, για να μην αντικρούονται (συζητούνται) τα έργα του.
"Όμως εκείνος που εργάζεται αληθινά, έρχεται στο φως για να εκδηλώνονται τα έργα του ότι είναι φτιαγμένα από το Θεό".


Όλα αυτά είναι από το κείμενο του Ιερού Ευαγγελίου του Ιωάννη. Είναι αναγκαίο να γεννιόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Τι κάνει ένας φτωχός άντρας ή μια φτωχή γυναίκα γεμάτοι από θεωρίες, κάνοντας ασκήσεις κ.λπ, κ.λπ, χωρίς να έχουν γεννηθεί στο αστρικό; Σε τι χρησιμεύει να δουλεύουμε με το ΝΟΥ, αν δεν έχουμε ακόμα το διανοητικό σώμα; Το ανθρώπινο ον πρέπει να δημιουργήσει πρώτα τα εσωτερικά οχήματά του, και μετά μπορεί να εξασκήσει αυτό που θέλει, να μελετήσει αυτό που θέλει. Όμως πρώτα, πρέπει να δημιουργούμε τα εσωτερικά οχήματα για να έχουμε το δικαίωμα να ενσαρκώσουμε την ψυχή μας και αργότερα το Λόγο.

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε το βίντεο της συνομιλίας του Ιησού με τον Νικόδημο πατώντας εδώ.