Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΕΡΚΟΛΟΜΠΟΥΣ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ


                                   

Για να δείτε το βίντεο σε μεγαλύτερη ανάλυση πατήστε στο παραπάνω βίντεο το "Πλήρης Οθόνη" ή δείτε το εδώ.


Παρακάτω ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο «Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης».


Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης.
«Η Ανθρωπότητα είναι γοητευμένη από τις προβλέψεις των λανθασμένα ονομαζόμενων επιστημόνων, που δεν κάνουν τίποτε άλλο απ' το να τη γεμίζουν με ψέματα, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Θα μιλήσουμε για τον Ερκόλουμπους ή Κόκκινο Πλανήτη, που έρχεται προς τη Γη».

«Οι επιστήμονες, σύμφωνα με κάποιες εκδοχές, μέχρι που τον ζύγισαν κιόλας, ότι έχει τόσους τόνους και τόση διάμετρο, σαν να ήταν κάποιο παιδικό παιχνίδι, όμως δεν είναι έτσι, ο Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης είναι 5 ή 6 φορές μεγαλύτερος απ' τον Δία, είναι ένας μεγάλος γίγαντας, ώστε δεν υπάρχει τίποτα που να τον παρεμποδίσει ή να τον εκτρέψει».


Οι πυρηνικές Δοκιμές και ο Ωκεανός.
«Υπάρχουν μεγάλα ρήγματα κατά μήκος της θάλασσας, πολύ βαθιά, που ήδη έρχονται σε επαφή με τη φωτιά της Γης, εξαιτίας ακριβώς των πυρηνικών δοκιμών που κάνουν οι επιστήμονες και οι «δυνάμεις», που νομίζουν πως είναι δυνάμεις, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες των βαρβαροτήτων που έχουν διαπράξει και διαπράττουν ενάντια στον πλανήτη και ενάντια στην ανθρωπότητα».

«Η φωτιά της Γης ήδη άρχισε να έρχεται σε επαφή με το νερό κι εμφανίζονται οι κυκλώνες, που οι κύριοι Αμερικάνοι ονομάζουν «Φαινόμενο Ελ Νίνιο».




«Δεν είναι το «Ελ Νί­νιο», είναι η επαφή της φωτιάς της Γης με το νερό, που επεκτείνεται μέσω του ωκεανού. Ανάλογα με το ρήγμα θα εκδηλωθούν θαλάσσιοι σεισμοί, ηπειρωτικοί σεισμοί, τρομαχτικά πράγματα στο νερό και στη γη και δε θα μείνει παραλιακή πόλη χωρίς να σαρωθεί. Και θ’ αρχίσει ο καταποντισμός του πλανήτη μας στον ωκεανό, γιατί έχει πια μετακινηθεί ο άξονας της Γης εξαιτίας όλων των δοκιμών που γίνονται».

«Οι επιστήμονες κι ο κόσμος όλος είναι πανικόβλητοι, χωρίς ακόμη να έχει αρχίσει η καταστροφή, αλλά ο φόβος στο Θεό δεν υπάρχει σε κανένα γήινο. Πιστεύουν ότι είναι αφέντες και κύριοι της ζωής, ότι είναι ισχυροί, όμως τώρα θα δουν ότι ναι υπάρχει Θεϊκή Δικαιοσύνη, που μας κρίνει σύμφωνα με τα έργα μας».


Οι Εξωγήινοι.
«Έχω δει ταινίες, περιοδικά των κύριων Αμερικάνων, που θέλουν να κρύψουν το φως του Ήλιου μ' ένα δάχτυλο και πλανιούνται, γιατί εμένα δεν μπορούν να με ξεγελάσουν και πολύ λιγότερο να με κάνουν να πιστέψω στις ανόητες θεωρίες τους και στις κακόγουστες φαντασίες τους, όπως το κάνουν με την ανθρωπότητα».

«Έτσι όπως κάνουν με τον Ερκόλουμπους, που πλησιάζει με ταχύτητα τη Γη, υποβιβάζοντάς τον σε σημείο να τολμούν να δώσουν το βάρος και τις διαστάσεις που έχει αυτός ο κόσμος, έχουν κάνει και με τους εξωγήινους, παρουσιάζοντάς τους παραμορφωμένους σαν γορίλες, σαν ζώα· και αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, πλαστό εκατό τοις εκατό, γιατί οι κάτοικοι των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και του γαλαξία μας είναι υπεράνθρωποι και σοφοί».




«Έχω σχετιστεί πολλές φορές με τους εξω­γή­ι­νους, έχω πάει στην Αφροδίτη και στον Άρη κινούμενος με το Αστρικό μου Σώμα συνειδητά και μπορώ να πιστοποιήσω, να δώσω μαρτυρία γι’ αυτούς τους θαυμάσιους κατοίκους, που δε βρίσκω λόγια για να περιγράψω τη σοφία, την κουλτούρα και την αγγελική ζωή που ζουν».

Τα διαπλανητικά σκάφη.
«Θα διηγηθούμε λίγο κάτι σχετικά με τα διαπλανητικά σκάφη, που οι επιστήμονες αγνοούν ή θέτουν υπό αμφισβήτηση, κάνοντας την ανθρωπότητα ν' αμφιβάλλει για την ύπαρξη τέτοιων σκαφών».

«Τα διαπλανητικά σκάφη κινούνται όλα με ηλιακή ενέργεια. Είναι από ένα υλικό που εδώ δεν υπάρχει, που αντέχει στις σφαίρες και σ’ όλα∙ είναι μονοκόμματα, δεν έχουν συγκολλήσεις, κολλήματα ή πριτσίνια και οδηγούνται μέσω πλήκτρων».

«Δεν είναι όλα στρόγγυλα, γιατί υπάρχει ένα επιμήκης μοντέλο, σε σχήμα πούρου, ικανό να μεταφέρει εκατοντάδες άτομα. Έτσι λοιπόν, δεν έχουν όλα τον ίδιο τύπο ούτε το ίδιο μέγεθος. Αυτά είναι τα οχήματα μεταφοράς των άλλων πλανητών».



«Τα διαπλανητικά σκάφη των εξωγήινων είναι έτοιμα,  ήδη προετοιμασμένα για να έρθουν να διασώσουν όλα εκείνα τ' άτομα που δουλεύουν με την φόρμουλα που δίνεται σ' αυτό το βιβλίο. Αυτοί ξέρουν, δεν υπάρχει ανάγκη να τους καλέσουμε, γιατί μας γνωρίζουν από μέσα κι απ' έξω. Στα σκάφη θα γίνει η διάσωση, όταν θα έλθει η στιγμή».

Ο Θάνατος.
«Κάθε ανθρώπινο ον φέρει μέσα του μια Θεϊκή Σπίθα που ονομάζεται Ψυχή, Μπουδάτα ή Ουσία, τελικά έχει διάφορα ονόματα∙ στην πραγματικότητα όμως είναι μια θεϊκή σπίθα που μας ωθεί και μας δίνει δύναμη για να ξεκινήσουμε μια πνευματική εργασία, όπως αυτή που σας διδάσκω. Αυτή η Ουσία ή Ψυχή είναι παγιδευμένη σ’ όλες μας τις κακίες, ελαττώματα ή ψυχολογικά «εγώ», που εσωτεριστικά λέγεται «Εγώ»∙ είναι αυτά που δεν την αφήνουν να εκδηλωθεί ελεύθερα, γιατί αυτά αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση και διεύθυνση του ατόμου».

«Μ’ αυτήν τη δουλειά του θανάτου του «Εγώ» που σας υποδεικνύω, αποκτά κάποιος την Επιστημονική Αγνότητα και μαθαίνει ν’ αγαπά την Ανθρωπότητα. Αυτός που δε δουλεύει με τη διάλυση των ελαττωμάτων, δεν μπορεί ποτέ να φθάσει στην Αγνότητα ούτε μπορεί ποτέ να φθάσει να αισθανθεί αγάπη για τους άλλους, γιατί δεν αγαπά τον εαυτό του».




«Η διάλυση των ελαττωμάτων και το αστρικό ξεδίπλωμα είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ που υπάρχουν για την διάσωση».

Το Αστρικό Ξεδίπλωμα.
«Αυτό είναι το Αστρικό Πεδίο ή Πέμπτη Διάσταση, όπου δεν υπάρχει η βαρύτητα ούτε η απόσταση, στην οποία ανήκει το Αστρικό Σώμα∙ ένα σώμα ακριβώς ίδιο με το φυσικό, ενεργειακό, που κινείται με μεγάλες ταχύτητες, όπως η σκέψη, ικανό να ερευνά όλα όσα θέλει από το Σύμπαν».




«Όταν κάποιος θέλει να γνωρίσει αφ' εαυτού εκείνο που ο κόσμος ονομάζει αποκρυφισμό, εκεί το γνωρίζει και τότε παύει να είναι απόκρυφο».

«Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μη βγει κανείς ασυνείδητος, κοιμισμένος, αλλά να βγει συνειδητά από το φυσικό σώμα και να κινηθεί εντελώς θεληματικά. Έτσι,
αγαπητέ μου αναγνώστη, αν εσείς βάλετε σε εφαρμογή την έξοδο σε αστρικό, θα σας δώσω μάντραμ που τα έχω εξασκήσει και γνωρίζω ότι δίνουν θετικά αποτελέσματα. Ένα μάντραμ είναι μια μαγική λέξη, που μας επιτρέπει να βγούμε από το φυσικό σώμα και να επιστρέψουμε σ' αυτό, με πλήρη συνείδηση».


Τελικό Σημείωμα.
«Αγαπητέ αναγνώστη: Μιλάω πολύ ξεκάθαρα για να με καταλάβετε, ότι είναι αναγκαίο να ριχτεί­τε σοβαρά στη δουλειά, γιατί αυτός που δουλεύει διαφεύγει τον κίνδυνο. Αυτό δεν είναι για να διαμορφώσετε θεωρίες ούτε συζητήσεις, αλλά να πειραματιστείτε την αληθινή διδασκαλεία που σας δίνω σ’ αυτό το βιβλίο, αφού δε μας μένει κάτι άλλο για να προσφύγουμε».
                    
                            Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου.

Ο V.M. Rabolu γεννήθηκε στην Τολίμα της Κολομβίας το 1926. Αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά των πρακτικών "κλειδιών" για την πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου μέσω βιβλίων, διεθνών συνεδρίων, σεμιναρίων, κ.λπ. Πέθανε το 2000, αφήνοντας το βιβλίο του "Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης" μεταφρασμένο σήμερα σε πάνω από 40 γλώσσες και να κυκλοφορεί σε πάνω από 70 χώρες. Πωλείται σε ένα ευρύ δίκτυο βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το ίντερνετ.