Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.



Ο σπινθηροβόλος διανοητικισμός,* (η νόηση), ως έκδηλη λειτουργία του ψυχολογικού Εγώ, αναμφίβολα είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Όποιοι υποθέτουν ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ είναι ένα πρόσωπο, γεννημένο σε αυτό ή σε εκείνο το μέρος της γης ή ερχόμενο από αυτήν εδώ ή εκείνη τη χώρα, σίγουρα είναι απόλυτα λανθασμένοι.

Έχουμε πει με έμφαση ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ δεν είναι με κανένα τρόπο ένα καθορισμένο άτομο, αλλά όλα τα άτομα.

Ολοφάνερα ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ βρίσκεται στο βάθος κάθε ανθρώπου και εκφράζεται πολλαπλώς.

Η διάνοια στην υπηρεσία του Πνεύματος καταλήγει χρήσιμη· η διάνοια χωρισμένη από το Πνεύμα καταλήγει άχρηστη.

Από το διανοητικισμό* χωρίς πνευματικότητα αναβλύζουν οι απατεώνες, ζωντανή εκδήλωση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Ολοφάνερα ο απατεώνας στον εαυτό του και από μόνος του είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Δυστυχώς ο σημερινός κόσμος με όλες του τις τραγωδίες και τις μιζέριες του κυβερνιέται από τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Η χαοτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σημερινή ανθρωπότητα οφείλεται στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Ο άνομος για τον οποίο ήδη μίλησε ο Παύλος της Ταρσού στις επιστολές του, είναι σίγουρα μια ωμή πραγματικότητα αυτών των καιρών.

Ο άνομος ήδη ήρθε και εκδηλώνεται παντού, σίγουρα έχει το χάρισμα της πανταχού παρουσίας.

Συζητάει στα καφενεία, κάνει διαπραγματεύσεις στον ΟΗΕ, κάθεται με άνεση στη Γενεύη, πραγματοποιεί εργαστηριακά πειράματα, εφευρίσκει ατομικές βόμβες, τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους, ασφυξιογόνα αέρια, βακτηριολογικές βόμβες κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.

Γοητευμένος ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ με τον ίδιο του το διανοητικισμό, απόλυτη αποκλειστικότητα των πολύξερων, πιστεύει ότι γνωρίζει όλα τα φαινόμενα της φύσης.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ νομίζοντας τον εαυτό του παντογνώστη,
εμφιαλωμένος μέσα σε όλο το σαπιότοπο των θεωριών του, απορρίπτει εντελώς όλα εκείνα που μοιάζουν στο Θεό ή λατρεύονται.

Η αυτάρκεια του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, η υπερηφάνεια και η υπεροψία που έχει είναι κάτι το ανυπόφορο.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ μισεί θανάσιμα τις χριστιανικές αρετές της πίστης, της υπομονής και της ταπεινοφροσύνης.

Καθένας γονατίζει μπροστά στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. Ολοφάνερα εκείνος έχει εφεύρει υπερηχητικά αεροπλάνα, θαυμάσια καράβια, απαστράπτοντα αυτοκίνητα, εκπληκτικά φάρμακα κ.λπ.


Σε αυτές τις συνθήκες ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;  Όποιος τολμά σε αυτούς τους καιρούς να εκδηλωθεί ενάντια σε όλα τα θαύματα και τα αφύσικα φαινόμενα του Γιου της απώλειας, καταδικάζεται από μόνος του στην κοροϊδία των ομοίων του, στο σαρκασμό, στην ειρωνεία, στο χαρακτηρισμό του ανόητου και αδαούς.

Είναι κοπιαστικό το να κάνουμε να καταλάβουν αυτοί οι σοβαροί και μελετηροί άνθρωποι, αυτοί μέσα τους αντιδρούν, προβάλουν αντίσταση.

Είναι φανερό ότι το διανοητικό ζώο που λανθασμένα ονομάζεται άνθρωπός, είναι ένα προγραμματισμένο ρομπότ, με νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκειο, πανεπιστήμιο κ.λπ.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ένα προγραμματισμένο ρομπότ λειτουργεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αν αποπρογραμματιζόταν.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ έχει επεξεργαστεί το πρόγραμμα με το οποίο προγραμματίζονται τα ανθρωποειδή ρομπότ αυτών των καιρών της παρακμής.

Το να κάνω αυτές τις διευκρινήσεις, το να δίνω έμφαση σε αυτό που λέω, γίνεται τρομακτικά δύσκολο, επειδή είμαι έξω από το πρόγραμμα.

Είναι τόσο σοβαρό αυτό το ζήτημα και τόσο τρομεροί οι εγκλωβισμοί του νου, ώστε με κανένα τρόπο οποιοδήποτε ανθρωποειδές ρομπότ δεν θα υποπτευόταν ούτε κατά διάνοια ότι το πρόγραμμα δεν χρησιμεύει, αφού αυτό έχει ρυθμιστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα και το να αμφιβάλει γι' αυτό θα του φαινόταν μια υβριστική πράξη, κάτι αταίριαστο και παράλογο.

Το να αμφιβάλλει ένα ρομπότ για το πρόγραμμά του είναι μια ανοησία, κάτι απόλυτα αδύνατο, αφού η ίδια η ύπαρξη οφείλεται στο πρόγραμμα.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεται το ανθρωποειδές ρομπότ· υπάρχει άλλη επιστήμη, άλλη σοφία απαράδεκτη για τα ανθρωποειδή ρομπότ.

Αντιδρά το ανθρωποειδές ρομπότ και έχει δίκαιο να αντιδρά, αφού δεν έχει προγραμματιστεί για άλλη επιστήμη, ούτε για άλλη καλλιέργεια, ούτε για τίποτε διαφορετικό από το γνωστό πρόγραμμά του.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ έχει επεξεργαστεί τα προγράμματα του ανθρωποειδούς ρομπότ, το ρομπότ προσκυνά ταπεινά εμπρός στον αφέντη του. Πώς θα μπορούσε να αμφιβάλει το ρομπότ για την σοφία του αφέντη του;

Γεννιέται το μωρό, αθώο και αγνό· η ουσία όταν εκδηλώνεται σε κάθε πλάσμα είναι όμορφη σε μεγάλο βαθμό.


Αναμφίβολα η φύση εναποθέτει στους εγκεφάλους των νεογέννητων όλα εκείνα τα πρωτόγονα, φυσικά, αυτοφυή, κοσμικά, αυθόρμητα, απαραίτητα στοιχεία για τη σύλληψη ή την αντίληψη των αληθειών που περιέχονται σε οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο αντιληπτό από τις αισθήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι το νεογέννητο θα μπορούσε από μόνο του να ανακαλύψει την πραγματικότητα κάθε φυσικού φαινομένου, δυστυχώς επεμβαίνει το πρόγραμμα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, και οι θαυμάσιες ικανότητες που η φύση έχει εναποθέσει στον εγκέφαλο του νεογέννητου γρήγορα καταστρέφονται.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ απαγορεύει να σκέφτεσαι με διαφορετικό τρόπο· κάθε πλάσμα που γεννιέται, κατά διαταγή του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πρέπει να είναι προγραμματισμένο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ μισεί θανάσιμα εκείνη την πολύτιμη αίσθηση του Είναι, γνωστή ως «ικανότητα ενστικτώδους αντίληψης των κοσμικών αληθειών».

Αγνή επιστήμη, διαφορετική από όλο το σαπιότοπο των πανεπιστημιακών θεωριών που υπάρχουν εδώ, εκεί και παραπέρα, είναι κάτι το απαράδεκτο για τα ρομπότ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.              

Πολλούς πολέμους, λιμούς και ασθένειες έχει διαδώσει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ σε όλη την έκταση της γης και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να διαδίδει πριν φτάσει η τελική καταστροφή.


Δυστυχώς έφτασε η ώρα της μεγάλης αποστασίας που προαγγέλθηκε από όλους τους προφήτες και κανένα ανθρώπινο ον δεν θα τολμούσε να εκδηλωθεί ενάντια στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

                                                                   v.m samael aun weor

*Διανοητικισμός: Φιλοσοφική θεωρία που δέχεται την νόηση ως την ανώτερη ψυχική δύναμη και βάση για την προσέγγιση της γνώσης και της αλήθειας.