Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΟΥ Α.Δ. ΡΑΒΟΛΟΥ.


    Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 
                               Του Α.Δ. Ραβολού.


                                                                  Νέμεσις

Κάρμα είναι η τιμωρία από τα κακά έργα. Ντάρμα είναι η αμοιβή από τα καλά έργα. Στο αριστερό πιατάκι της ζυγαριάς βάζουν το Κάρμα, στο δεξιό το Ντάρμα.
Δεν υπάρχει αιτία χωρίς αποτέλεσμα, ούτε αποτέλεσμα χωρίς αιτία. Τα αποτελέσματα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο.
Το Κάρμα μας δείχνει την τιμωρία από τα κακά έργα, και από τα καλά που μπορώντας να τα κάνουμε δεν τα κάναμε.

Η Ευσπλαχνία και η Δικαιοσύνη είναι οι δύο κολώνες πάνω στις οποίες στηρίζεται η Θεϊκή Δικαιοσύνη.
Η Δικαιοσύνη χωρίς Ευσπλαχνία είναι τυραννία, και η Ευσπλαχνία χωρίς Δικαιοσύνη είναι επιείκεια.  


Είναι αναγκαίο να ισορροπούμε την ζυγαριά του Νόμου, διότι στην τωρινή κατάσταση της συνείδησης, βρίσκεται αρκετά γερμένη προς τα αριστερά.
Αυτή την ζυγαριά μπορούμε να την ισορροπούμε με τους τρεις παράγοντες της επανάστασης της συνείδησης.
Αν ασκούμε καθένα από αυτούς ξεχωριστά πληρώνουμε πολύ Κάρμα, και αν τους ασκούμε όλους συνολικά, τότε το πληρώνουμε όλο.

Μέσα μας υπάρχει ένας αντιπρόσωπος του Νόμου που είναι ο εσωτερικός ΚΑΟΜ, είναι η δική μας συνείδηση.
Αυτός φέρνει τον λογαριασμό μας στο εσωτερικό Δικαστήριο της Παγκόσμιας Δικαιοσύνης. Αυτό βρίσκεται στην πέμπτη διάσταση στον αστερισμό του Ζυγού.
Ο Ανούβις είναι ο υπέρτατος ιερέας - δικαστής, είναι ο επικεφαλής των 42 δικαστών. Εκεί αποφασίζουν τα διατάγματα του Νόμου.

Ο νόμος εκδηλώνεται για μας σε δύο απόψεις: ο Θεϊκός (του Ουρανού), και ο ανθρώπινος (της γης).

Το λιοντάρι του Νόμου το πολεμάμε με την ζυγαριά, και αυτοί είναι οι τρεις παράγοντες της επανάστασης της συνείδησης για την ισορροπία της ζυγαριάς. 


Οι άρχοντες του πεπρωμένου από την Παγκόσμια Δικαιοσύνη, έχουν υπό έλεγχο τα άτομα - σπέρματα της συνείδησης, τα οποία θα μας σημειώσουν το Κάρμα ή το Ντάρμα της επόμενης ύπαρξης.


Υπάρχουν διάφοροι τύποι Κάρμα.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΡΜΑ
Ο πόνος, η τιμωρία που μας αντιστοιχεί στον καθένα από τα προσωπικά κακά έργα, είναι σαν δόσεις που πρέπει να ακυρώνουμε, τις οποίες μπορούμε να πληρώνουμε με θυσία ή με πόνο.
Εκείνος που ξέρει να διαπραγματεύεται μένει ελεύθερος από τους Κυρίους του Κάρμα.
Πρέπει να μάθουμε να θυσιάζουμε το όλο από το τίποτα. Οποιοδήποτε καλό προς την ανθρωπότητα είναι σαν μια πληρωμή που βάζουμε στον δικό μας λογαριασμό.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΡΜΑ
Όταν σε μια οικογένεια ανήκουν πρόσωπα που έχουν συνολικά υποχρεώσεις με τον Καρμικό νόμο.
Αν υποφέρουν και κάνουν να υποφέρουν οι γύρω τους άνθρωποι, εκεί δρα η Θεϊκή Δικαιοσύνη σε όλη την οικογένεια για να τους κάνει να πληρώνουν.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΡΜΑ

Είναι η τιμωρία σε μάζα. Π.χ. είναι φυσιολογικό να βλέπουμε συνοικίες πολύ φτωχές τοποθετημένες κοντά σε ποταμούς, λόφους κλπ, που ξαφνικά πλημμυρίζει ο ποταμός και τους παρασύρει όλους, ή βλέπουμε μάζες ανθρώπων όπου ζουν στην αθλιότητα. Αυτό είναι συνολικό Κάρμα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΡΜΑ
Τιμωρία ή πόνος σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι παγκόσμιοι πόλεμοι είναι σαφές παράδειγμα από αυτό το Κάρμα.
Χώρες ολόκληρες σε μεγάλο ποσοστό τους χτυπάει η αθλιότητα, η πίκρα και ο πόνος. Σε αυτούς τους καιρούς η Ζυγαριά της Δικαιοσύνης είναι ανισόρροπη.

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΜΑ
Όταν το Κάρμα που χρωστάμε δεν μπορούμε να το πληρώσουμε εξ αιτίας της σοβαρότητας των λαθών, είναι ένα Κάρμα δράσεως που δεν σταματάει· π.χ. ένας άκρως σεξουαλικός εκφυλισμός, το Κάρμα είναι ο καρκίνος.
Τους κάνκρους τους στέλνουν για να μας εξαλείφουν με τον καρκίνο.

Αν ένας άνθρωπος μεταβάλει τις σεξουαλικές του ενέργειες, όμως τις χρησιμοποιεί άσχημα σκεπτόμενος ή φανταζόμενος άσχημα πράγματα για άλλα άτομα, τότε κερδίζει πόντους εναντίον του στην ζυγαριά.

Όταν εκπληρώνουμε τους φυσικούς Νόμους, καλυτερεύουμε ψυχικά, γιατί ο φυσικός με τον Θεϊκό Νόμο είναι παρόμοιοι, γιατί για παράδειγμα, εάν εσείς κλέβετε στο φυσικό σας βάζουν στην φυλακή, το ίδιο συμβαίνει επίσης στο εσωτερικό μέρος.
Εάν σκοτώνει κανείς παραβιάζει την πέμπτη εντολή και κερδίζει μεγάλο Κάρμα.
Έτσι ο φυσικός Νόμος είναι μια αντανάκλαση του Θεϊκού Νόμου.

Σχετικά με το φυσικό είναι επίσης γεγονός, ότι ο Νόμος μακραίνει και μικραίνει, αλλά ο Θεϊκός Νόμος όχι, εκεί ο Νόμος ούτε μακραίνει, ούτε μικραίνει, εκεί δεν έχουν αξία τα πολιτικά μέσα, ούτε τίποτα. Όποιος τα κάνει τα πληρώνει.
Είναι το μόνο που διαφέρουν ο Θεϊκός Νόμος από τον τρισδιάστατο Νόμο, δηλαδή τον πλανητικό Νόμο μας.

Ερώτηση: Δάσκαλε γιατί η σύγχρονη ανθρωπότητα υποφέρει από τόσες αρρώστιες;

Απάντηση: Η πραγματικότητα είναι πως η ζωή που έχουμε είναι πολύ ακατάστατη και τότε σαν τιμωρία έρχονται οι αρρώστιες. Αλλά κοιτάξτε εσείς πως για παράδειγμα το 99% της ανθρωπότητας κακοξοδεύει τις ενέργειές του σε σαχλαμάρες και γι' αυτό ένα ατελές σώμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες.


Ερώτηση: Τα αεροπορικά ατυχήματα είναι σχεδόν όλα από τον Νόμο;

Απάντηση: Όχι, υπάρχουν επίσης ατυχήματα.

Ερώτηση: Και αν πεθάνουν εκατό;

Απάντηση: Ναι, υπάρχουν επίσης ατυχήματα. Δεν μπορούμε να τα αποδίδουμε όλα αυτά στο Νόμο. Υπάρχουν ατυχήματα.

Ερώτηση: Και αυτό που λένε πολλοί άνθρωποι εδώ, ότι δεν κουνιέται φύλλο από ένα δένδρο χωρίς την θέληση του Θεού;

Απάντηση: Όχι, υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να έχει καμία σχέση ο Νόμος, αλλά από κατάχρηση κάποιου· τίποτα άλλο, από κατάχρηση.

Ερώτηση: Πώς ξέρουμε αν μια αρρώστια είναι από Κάρμα;

Απάντηση: Θα σας εξηγήσω αυτό το μέρος που είναι πολύ σημαντικό. 
Όταν δεν ξέρουμε αν είναι από Κάρμα πάντα πρέπει να προσπαθούμε να θεραπευόμαστε. 
Ας βάλουμε ένα παράδειγμα: Ας πούμε ότι εγώ έχω μια αρρώστια από Κάρμα και δεν επιδέχομαι κανενός είδους θεραπεία. Αυτό το Κάρμα έχει μια αρχή και ένα τέλος. Εάν εγώ δεν παίρνω φάρμακα για να θεραπεύομαι, αυτό το Κάρμα επεκτείνεται 3 φορές περισσότερο ή να μας πάρει και όλη τη ζωή.
Πάντα τα φάρμακα πρέπει να τα παίρνουμε είτε είναι Κάρμα είτε όχι. Γιατί δεν ξέρουμε σε τι στιγμή τελειώνει αυτό το Κάρμα, και όταν τελειώνει το Κάρμα με οποιοδήποτε φάρμακο θεραπευόμαστε. Και αν είναι ένα Κάρμα που έρχεται από πάνω δε θεραπεύεστε μέχρι να το πληρώνετε.
Είναι καλό να ξέρετε ότι πάντα για οποιαδήποτε αρρώστια εμείς πρέπει να πάρουμε φάρμακο. Να κάνουμε το καθήκον μας για να θεραπευόμαστε.


Ερώτηση: Υπάρχουν οικογένειες που έχουν άρρωστα παιδιά, με μια αρρώστια που η επίσημη ιατρική, είναι ανίκανη να σταματήσει την αρρώστια ή να θεραπεύσει αυτά τα παιδιά.

Απάντηση: Κοιτάξτε, όταν σε μια οικογένεια ή σε μια ομάδα υπάρχει μια αρρώστια για την οποία η επίσημη ιατρική τίποτα δεν μπορεί να κάνει, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για τον Νόμο σε δράση.
Όταν συμβαίνει αυτό είναι ο Νόμος που εισπράττει, και όταν ο Νόμος δρα μ' αυτόν τον τρόπο, τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε.
Εάν κάποιος θα ήθελε να κάνει κάτι, και ανακατευόταν
σ' αυτό θέλοντας να βοηθήσει αυτή την οικογένεια, τότε θα λάμβανε μέρος στην τιμωρία, διότι όποιος ανακατεύεται, λαμβάνει.
Δείτε τι ευαίσθητο που είναι αυτό το πράγμα.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατιόμαστε μακριά, αν μπορούμε να δώσουμε μια ελεημοσύνη, να την δώσουμε, αλλά από μακριά. Δηλαδή να συνεχίσουμε τον δρόμο μας, γιατί όποιος σταματάει θέλοντας να βοηθήσει αυτή την οικογένεια ή αυτά τα άτομα, για να τους βγάλει από τον πόνο τους, θα λάβει μέρος στο Κάρμα τους, ο Νόμος θα εφαρμοστεί σ' αυτόν.
Έτσι λοιπόν, αυτά είναι ευαίσθητα πράγματα που όλος ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπ' όψη.

Ερώτηση: Εφόσον πρόκειται για Κάρμα που έχει ένα από τα μέλη μιας οικογένειας, θα μπορούσαν οι γονείς ή τα αδέλφια του να δουλεύουν με τους εαυτούς τους, ώστε να καταλάβουν το Κάρμα που έχει ένας από αυτούς; 

Απάντηση: Όταν ο Νόμος δρα δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε, δεν δίνουν ούτε χρόνο για να δουλεύουμε γιατί ό,τι ήρθε, ήρθε και το πληρώσαμε. 
Σε μια τέτοια περίπτωση ό,τι και να κάνουμε είναι μάταιο. Αν αυτοί πάνε να δουλέψουν δεν μπορούν, γιατί η αρρώστια δεν τους το επιτρέπει, έτσι δεν είναι; Και σε περίπτωση που θα μπορούσαν να δουλεύουν σε τίποτα δεν τους χρησιμεύει γιατί το Κάρμα ξέσπασε.
Ό,τι και να κάνουν είναι μάταιο, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να υπακούσουν στη θέληση του Θεού, να μην διαμαρτύρονται και να το δέχονται με αγάπη αυτό το πράγμα ώσπου να περάσει, εάν περάσει.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο ποιο γρήγορος τρόπος για να εξοφλήσουμε τα χρέη του Κάρμα;

Απάντηση: Η δουλειά πάνω στον εαυτό μας. Διαμέσου της αυτοπαρατήρησης και του θανάτου του εγώ. 
Η δουλειά πάνω στον εαυτό μας είναι ο ποιο γρήγορος τρόπος.

Ερώτηση: Η Θεϊκή Μητέρα παίζει κάποιο ρόλο στις διαπραγματεύσεις με το Κάρμα;

Απάντηση: Όταν είμαστε προσκολλημένοι σε αυτήν και υπακούμε τις εντολές της, τότε μας εξυπηρετεί σαν δικηγόρος εκεί. Όμως όταν κάνουμε τα πράγματα ανάποδα, μετατρέπετε σε δικαστή εκεί.

"Ο ΜΗ ΑΔΙΚΩΝ ΟΥΔΕΝΟΣ ΔΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΥ" 
          "Αυτός που δεν αδικεί δεν έχει ανάγκη νόμου"

Πλάτων.